Bloc creat per en Damià i l'Esther

1 de juliol del 2010

Aventures by car

Mamouth Lakes, 1 de juliol del 2010

Seguidors i admiradors tots,

No us penseu que us tenim abandonats pero anar pels EEUU sense Pc o Mac es un desastre, aqui nomes hi ha internet a les biblioteques publiques.
Des de l'ultim dia que us vam deixar a SFCO no ha parat de passar-nos coses, perque no es faci molt llarg i tinguem alguna cosa a explicar-vos quan us veiem face to face farem un petit resum del que ens ha passat fins ara.

SFCO: ciutat de somni on no us penseu pas que passejar-hi es facil. Es com anar a la muntanya russa, ara pujo un carrer, ara en baixo dos, ara una pendent del 10% ara una del 50%... total que vam patejar per tot San Francisco fins que vam arribar al Castro: el barri de nens i nenes que es toquen. Com que estavem assedegats de tant caminar vam entrar a un bar on la unica dona era la Fabrellas... a base de margarites (a tres dolars!!!) vam acabar torrats a les 20.30 hores de la tarda quan al carrer encara hi havia sol!!! Superada la primera prova de foc vam veure que ens calia ballar per arribar a lhotel sense fer gaire soroll... Tan de SFCO i supers locals vam acabar ballant ABBA en un local rosa. Quin fart de riure mentre tornavem a ser conscients dels nostres actes. Retorn a l hotel: odissea.... Amb tan de liquid a l estomac no podiem arribar al restroom de l hotel i vam acabar colant-nos en un Burguer per fer pipi coneixent un carpenter, altrement dit fuster de pacotilla, que ens va deixar colar i amb el que vam establir coversa de lavabo. Finalment vam tornar a l hotel 5 estrelles amb una pizza deliciosa sota el brac per acabar la nit ben sopadets.

SFCO-Modesto: Al mati seguent vam anar a recollir el nostre super Chevrolet, el nou company de viatge, per anar de ruta per California. La primera parada va ser Modesto, un poblutxu super extens on nomes hi ha motels, cases, supers i botigues cutres. Vam superar amb nota, gracies a la piscina del motel, la primera nit com a pordieseros.

Yosemite: ignorants com som, vam sortir del motel i ens van dirigir cap aquest parc natural. Ens pensavem que anavem al Aiguamolls de l'Emporda, pero sorpresa... quan vam veure el mapa, vam ser conscients que entravem a una dimensio desconeguda. Un parc natural de les dimensions de dos o tres Catalunyes. Mireu si som tontos que vam preguntar a quina hora tancaven el parc... clar que el tanquen... i avisen la gent per megafonia que han d'abandonar el recinte.... juas juas juas, alla la gent s'hi passa setmanes enteres!!! 
Farts de pedrotes decidim anar cap a Mamoth Lakes per veure com el seu nom indica: lakes (llacs) Arribem a una ciutat que amb la Fabrellas vam decidir descriure-la com a Puigcerda o Andorra de contrabando. Mai haviem vist ampolles de ron, birra i altres destilats d'aquelles dimensions... i mira que ens agrada el mam!!! (Curbet, vam veure ampolles de Capitan Morgan de 5 litres per 30 dolars eh eh eh... els eurus....)
Dormim en un motel de senderistes i professionals de la muntanya per recuperar forca veient la nostra sessio diaria de dibuixos animats ( South Park & Futurama) disfrutant d unes Lays tamany familiar  i una Coronita de litre.

Avui abans d'abandonar el verd i les pedres us voliem explicar l aventura i com no despres de veure llacs i fer una excursio d-alt risc amb neu  hem tornat sans i estalvis a una biblioteca a donar senyals de vida

Un petonas i disculpeu que no podem penjar cap foto de moment

PS: ja sabem que tothom es pregunta si ens hem perdut o no amb el cotxe, doncs i senyors i senyores, per sorpresa vostra i nostra, ens perdem menys del que ens pensavem


2 comentaris:

  1. Mr. & Mss!!!
    Quina enveja de llegir-vos tan bé i feliços i contents d'estar a les amèriques!
    I què divertit seria veure'us per un foradet, jejeje, mentre conduïu el Chevrolet, mengeu les Lays gegants i us afarteu de birres...
    Us queden ulls per gaudir del paisatge?
    Passeu-nos més fotos, que ens quedem amb ganes de veure si esteu bé (vull dir serens) o no...

    Un gran petó

    Xecu i Maria

    ResponElimina
  2. Un Chevy, així m'agrada donant sortida al producte nacional ^^ Ja teniu bitllet a Corvallis? Si arribeu a temps i us ve de gust us portarem a l'Oregon Country Fair (http://www.oregoncountryfair.org/), nosaltres no hi vam anar l'any passat, però diuen que és tota una experiència.

    Passeu-ho bé!

    ResponElimina