Bloc creat per en Damià i l'Esther

6 de juliol del 2010

Las Vegas i Grand Canyon

Las Vegas, 5 de juliol del 2010

Hola familia seguidora:


Primer de tot dir-vos que intentarem fer vos cas en els dos consells que ens doneu primer que les entrades al blog siguin mes curtes i la segonda intentar penjar les fotos. Si no ho fem mentre estem a USA, prometem fer-ne una seleccio i penjar-les a la tornada. Aquests yankis no tenen obertures per posar les targetes de camera als pc publics, i la Fabrellas ha perdut el cable de la camera al pc, no sap a quina casa ho te.

 
Arribem a las Vegas i ens trobem un desert monumental on al bell mig hi ha una ciutat on hi pots trobar de tot les 24 hores del dia: llum, casinos oberts, serveis de prostitucio que te ls ofereixen amb flyers al mig del carrer....


Arribem al nostre hotel Circus Circus i ens trobem una gran carpa de circ on a dins les 24 hores del dia hi ha qualsevol servei disponible i fins i tot un parc d'atraccions dins de cada hotel com un petit Port Aventura. Fem un tour turistic per poder coneixer l' hotel i no perdre'ns i l'endema comenca laventura per passejar pels carrers super il.luminats i amb cartells i panells enormes que ho anuncien quasi be tot. La calor a la zona es horrorosa una calor seca que ens deixa el cap mes tou del que ja el tenim. Hem anat tambe a veure un espectacle per adults del Circ du Soleil que ha estat genial.

Despres de dos dies a LV i nomes gastant-nos dos dolars a les maquines escurabutxaques (son complicadissimes d'entendre, hem d'esperar a acabar el doctorat en vici i ludopatia) vam anar cap al Grand Canyon. Durant les hores de trajecte per carreteres llargues, avorrides i desertiques els dos palanganes ens vam dedicar a fer regles de tres tot deduint conceptes que la gent a priori abans de marxar a USA ja sap pero que nosaltres els hem descobert in situ. Si algu hi veu algun fallo, que ho digui, dema ens esperen 6 hores amb bus que hem de passar d'alguna manera!
Deduccions:
- 1 euro = 0.83 centims de dolar
- 1 milla = 1.6 km
- 1 galo = 0.33 litres
Amb aquestes deduccions, certes o no, ens vam sentir super satisfets i cultes. Tenint en compte que anavem al G. Canyon i ens pensavem que era un tros de roca i no una peazo de muntanya o alguna cosa similar.

Per el Grand Canyon tot va ser espectacular, vam veure sortir i pondre's el sol des d'un dels observatoris on pots apreciar tots els colors i matisos de la muntanya. No us penseu pas que vam matinar, no no no, vam arribar a les 5 de la tarda al Parc Natural i a les 4 de la nit la fred del cotxe ens va despertar... Si... imagineu lo pitjor i encertareu... vam dormir al Chevrolet. Enyoravem les nits passades a l'almera del damia.

Quina puta nit de gossos que vam passr. Dues marmotes reconegudes internacinlment que poden dormir dretes i aquelles horetes al cotxe van costar de passar. En Damia mort de ferd al seient el conductor i fotent uns bots de Deu que semblava que volgues bolcar el cotxe i tot per la droperia de no anar al  maleter a buscar una manta. La Fabrellas morta de por perque el seny li provoca estats adulterats (de persona adulta) no veia clar dormir al cotxe pero un cop va estar embalsamada i cargolada dins del sac del Dechatlon va poder dormir pero cagant-se amb els terratremols que provocada el Damia amb els seus moviments.

El dia 4 de juliol vam tornar a Las Vegas esperant que hi hagues una gran celebracio nacional i resulta que la unica celebracio que vam veure des d'on estavem nosaltres van ser quatre focs artificials de fireta, segur que no vam llogar els xinos que venen a Blanes jajaja. Sort que vam decidir celebrar-ho pel nostre compte sopant a un mexica i anat a una discoteca de l'equipo on hi havia la festa de l'escuma i uns super gogos que anaven ballant estupendament que disposaven dun cash a la seva roba interior molt superior al que actualment disposem nosaltres al compte corrent conjunt. Que no haguem de demanar:  "Una monedeta per menjar en algun pont similar als gironinos".

Dema ja anem cap a LA i avui continuarem disfrutant del super hotel on estem allotjats, creueu els dits perque no ens pillin a la piscina, ja que hi anem il.legalment per no voler pagar una taxa complementaria.

Molts petons i abracades.

PS: Maria i Xecu, gracies per llegir-nos no patiu els nostres fetges estan en bon estat de conservacio...

2 comentaris:

  1. Molt i molt gràfica la visualització de la nit passada al gran canyon... jajaja... la fred és molt dolenta, però pitjor són els putos mosquits dins d'un cotxe!!! La pitjor experiència de la meva vida (Maria) ha estat dormir en un cotxe amb les finestres una mica baixades i amb mosquits rondant: saps que et picaran segur!!!
    Visca els espaldas mojadas!!!!

    Xecu&Maria

    ResponElimina
  2. Qui us va parir!!!la meva experiència m'afirma que, certament, quan la fabrellas es posa dins un sac, no hi "tutia" que li impedeixi de roncar, ni onades de calor ni de fred, hi té com un regulador tèrmic interior en aquell puto sac Ketchuaaaaa!!! Daaamiii, vooooolbe noi, tu cardan-te de fred, pro tu, tossut a no anar a buscar una manta, t'haguessis fotut uns chumbitos o tubos de ratafia com et vas fotre akll dia al firal, i ja haguessis vist que calentó que haguessis nat a numir, jurjurjur!Apali nois, us vai llegint de tant en tant, que resulta que soc una noia enfeinada i tot :P!!!
    PD: com porteu la dieta vacuna?

    atometa

    ResponElimina