Bloc creat per en Damià i l'Esther

6 d’agost del 2011

Incursions pel nou continent

Seguim a Delhi
02/08/2011

Ultim esmorzar a Delhi una deliciosa truita d'escalivada que nosaltres la vam batejar aixi per no saber el nom tecnic.
Segon dia de tour car per Delhi. Visita al Red Fort, hem tardat mitja hora per trobar la porta d'entrada d'aqui que podeu entendre'n les dimensions. 
Segona parada: la primera de mil i una mesquites i temples que visitarem per aquest pais tan gran.. Ens hem hagut de disfressar amb quatre parracs per anar massa despullats i fer de "Palanganes Descalces". 
Tercera parada: Old Delhi que mes que vella amb "V" -como no- es ronyosa, empobrida a nivells brutals perillosa i molts mes adjectius per l'estil pero amb un cert encant. 
Dormideta en el cotxe de migdia beneurant arrels castices de les espanyes i parada al "Temple del Lotus".
De rebot, a la tarda, moment magic quan ens vam trobar al mig d'una festa hinduista en un parc ple de gom a gom. La celebracio de la vetllada consisitia en un picnic i un esport de risc que nomes es pot trobar en aquest pais: gronxant-se amb un corda penjada a una branca d'arbre i fer una competicio a veure que anava mes rapid! Flipant!!!! Vam concloure que podien ser possibles aparellaments juvenils encoberts per la religio i les seves festivitats. 
 Tornem a l'hotel i anem a fer una volta pel nostre barri: lo bo i millor de cada casa esta a Carol Bag's. Sopar enganyifa amb un cambrer que tenia tantes ganes de treballar i servir-nos com que li fessin la depilacio de les aixelles amb cera roent... Primera escapada Pink a un "pub musical", si el podem definiar aixi, i descoberta de la cervesa local "Kingfisher" (Rei del Peix) i entre dues cerveses de mes de mig litre i un Capitan Morgan i musica ambient d'alt anivell (Macarena i la Vida Loca) perque ens van classificar com a espanyolitos diem bona nit i tapa't!!!!

De Delhi a Pushkar
03/08/2011

Matinada obligada per fer un trajecte de quasi 600 km on tardem quasi be 9 hores.... Sortida de Delhi amb marato sincronitzada de clapades al cotxe dels dos Pinks que semblavem picats per la mosca tse-tse: mentrestant en Bob esquivava motos, sots a la carretera, mentre per una via de dos carrils s''intentaven encabir tres motos dos camions i dos cotxes.... Qui en dona mes?
Parada compinxada entre el nostre conductor i els propietaris d'un antro de mala mort no ens van arrissar per un dinar de postguerra de patates xips i cola que els vam pagar a preu de Mas Sorrenc.
Arribem a Pushkar una ciutat que gira entorn a un llac sagrat. Intentarem en mesura del possible aportar algun apunt turistic que pugui ser d'interes pels pobres desgraciadets/es que vulguin llegir aquest bloc. Circuit de capvespre amb colors i olors embriagadores entre vaques, monos i mil i un venedors de qualsevol cosa inutil... Primera utilitzacio de Kartcher per fer roba neta... objectiu dificil...
Per cert gaudim de piscineta que intentem gaudir amb altres guiris mosques i coloms que es banyen amb nosaltres... Pot ser alguna cosa similar a l'Arca de Noe?
Per dema ens proposem un bany matinal a les sis del mati en serem capacos?


Trepitjant Pushkar (Barreja de Cadaques amb el llac de Banyoles salvant milions de distancies)
04/08/2011

Fem comptes i veiem que des d'ahiur al mati fins avui que ens acabem d'aixecar portem dormides 2/3 parts del dia. Algu ho pot millorar?
Fem la piscina matinal pactada esmorzem i anem a visitar el poble... La Lonely no ens resol masses dubtes de les coses interessants a visitar. Mercat de "Sadar Bazaar" on es pot fer de consumista occidental amb robetes hippies, fer cues en l'unic caixer del poble que sembla una sauna encoberta de la calor que hi fa... Potser volen que algu hi perdi la consciencia o s hi ofegui de calor? Parada kit-kat amb una coca cola a un restaurant genial davant del Llac que ens podria recordar la terra de Girona ens els seus millors temps (esperem no ofendre a ningu).
Piscineta de migdia i la Fabrellas a l'hora de dinar continua entestada a passar-les putes amb el picant a veure si el viatge el continuem fent dues morenes i un cap gros...
A les cinc haviem quedat amb el nostre conductor pensant que fariem ruta... pero no... ve a anunciar-nos l'hora de sortida de l'endema per anar cap a Jodhpur
Gran pregunta del Bob que ja ens comenca a coneixer... Dormieu?
Ens toca l'amor propi i valents i decidits despres d'un dur pols d'interessos contraris entre els dos Pinks ens proposem visitar el Temple de Savitri que esta a l'altra punta del poble, dalt d'una muntanya amb mes de 300 escalons irregulars... La Fabrellas comenca a determinar que fer-me cas no era una bona pensaada, com sempre, pero acabem arribant al temple.
El premi de la nostra baixada va ser un soparet al restaurant de davant del Llac tot contemplant la vista privilegiada que ens oferia l'espai.
Sens dubte una magnifica imatge per recorda Pushkar.

Recomanacions Pink per viatjar a l'India

-Pantalons que tapin pantorrilles mes blanques que les hindus: que per cert no costa massa.
-Samarreta amb un missatge que digui: " Gracies per tot. No necessito res i quan em calgui ja t'ho demanare".
-Lleixiu el millor amic a Delhi si no vols morir deshidratat o de caguetes per potabilitzar l'aigua dels hotels.
-Tolerancia animal: monos , vaques (sagrades o no), gossos, coloms, cabres, ovelles i els animalets de la Clara que ella sabra quins son i nosaltres nomes podem dir que son uns esquirolets amb miniatura.
-L'angles macarronic It's fine!!!
-Entendre que en determinats moments un gos sarnos pot fer millor olor que tu. No et preocupis aixo es pot solucionar.
-Les aigues modificquens els olors corporals, les suavitats de la roba i els encrespaments dels cabells.
-Dominar el bany amb galledes d'aigua.
-La transpiracio corporal no es dolenta. Ni que no ho sembli tots tenim quelcom a transpirar.
-Pots estar a l'India sense ser hippie, ni guai, ni quisoflauta ni addicte al ioga ni per buscar un nou cami espiritual.
-Per que comprem roba de ratlles si sols es un producte turistic que cap autocton del pais vesteix?
-Desmitifiquem: hi ha botiogues per adquirir productes basics, hi ha compreses i tampons. Potser no trobareu ratafia Russet pero disposen d'un alcohol tipic que es un destilat de patata.



4 comentaris:

  1. Molt bo! Quina experiència! M´han fet riure molt les recomanacions, en especial la número 10.

    ResponElimina
  2. Fins a dia d'avui no era possible crear algun comentari.
    He de dir que les reflexions que aneu fent m'han fet riure, vaya tel.la!!!
    Per on pareu??
    Una Forta Abraçada!

    ResponElimina
  3. Anonim... pronuncia't... qui ets?

    ResponElimina