Bloc creat per en Damià i l'Esther

12 d’agost del 2011

Entre morts i bestiar ja tenim la 2ona meravella!!!

Hola a tots,

en primer lloc volem felicitar a tots aquells que ens aneu seguint i aneu llegint totes les parrafades i bestieses que anem escrivint al bloc. Sabem que no ens faran guanyar cap premi '"al millor bloc en llengua catalana" pero ens fa molta gracia que ens aneu seguint.

Comencem una mica de resum d'aquests ultims dies:

Despres de Pushkar vam anar cap Jodhpur, la ciutat rosa... Molt anunci de ser la ciutat rosa de l'India pero amb en Damia encara estem buscant l'Arena indi... Despres del desengany de pensar-nos que haviem aterrat al paradis dels "palomos cojos" ens vam refugiar amb les compres compulsives de roba feta de seda, llana de camell i altres fils i filets que fan les delicies dels compradors com nosaltres. Peseu que en Damia va estar tres hores en una botiga per comprar-se dues camises... Sort que eren a mida!
D'aquesta ciutat hem de destacar el gran batut de llet amb alguna especie d'aquestes indiotes que ens vam pendre els dos pinks amb el nostre conductor. Realment millor que els batuts de La Terra... Us informem que gastronomicament es coneix amb el nom de "Lassi" i no es la gossa que va anar a la Lluna que ja deu fer anys que cria malves o com passa per aquestes terres ja ha passat per la "rostisseria"... Ai no que per aqui nomes hi deuen passar essers humans. Per cert que collons en deuen fer de les vaques sagrades? Les embalsamen? Les fan en conserva?

La seguent parada va ser Agra. Els mes cultes ja sabreu que es la ciutat del Taj Mahal, pero els dos pinks ho vam descobrir el dia que vam aterrar a l'India... Ja sabeu com som...
Doncs si senyors i senyores ja hem aconseguit fer la segona meravella del mon (nomes ens en queden 5!). Sabem que voleu fotos... tranquils que ja arribaran pero posar una targeta de memoria a un dels ordinadors de l'india equival a que la teva camera agafi, com a minim, el dengue, o es com una relacio sexual de risc sense preservatiu ....

Realment despres d'haver admirat el Taj podem afirmar que si, que es una meravella del mon... Ni totes les fotos ni tots els adjectius que us posem no podran descriure la sensacio que ens va produir aqueta majestuosa obra d'art de marbre blanc.
Ah! Un altre fet a destacat de la ciutat es que vam poder comprovar que es aixo del monzo indi... Doncs senyores i senyors es una pluja torrencial d'aigua tirant a calenta que et deixa xop en menys de dos minuts...

La ciutat seguent on hem anat a parar es Veranassi. Taxan... hi vam arribar amb tren.Si amb tren!!! Be mes que un tren convencional es un tren de carrega de persones mes o menys humanes. L'experiencia va ser del tot positiva basicament perque els dos creadors del bloc son un roncaires nats i poden dormir fins i tot en un tuc-tuc (farem un post a part del transports indis). Com vam enyorar els nostres entranyables i renegats "burriqueros" de Renfe,

Que dir de Veranassi? Ciutat del Ganges, Ghats, crematoris, bullici de gent, mercats, molt de soroll i sobretot vistes precioses dalt de barques de rems, postes de sol impagables i una adaptacio, ara si, total al pais que ens acull durant aquests dies. Fins i tot en Damia menja curry!!!

En fi gent, dema marxem, tambe amb tren, cap a Amristsar, ciutat que es veu que s'ha de visitar i encara no sabem per que... Deu ser maca si tothom hi va!

Una abracada ben forta per tots!!!







1 comentari:

  1. M'ha agradat molt llegir les vostres aventures i m'agradarà encara més escoltar-les directament de la vostra veu, explicades en companyia d'una bona cervesa... Un petonàs als dos palanganes!!!

    ResponElimina