Bloc creat per en Damià i l'Esther

27 de setembre del 2010

28J SFCO (ja fa 40 anys!!!)

Una de les cases de la Fabrellas (Granada)

Hola a tots i totes,

ja feia dies que ens ens voltava pel cap fer una petita entrada sobre el 28J a San Francisco i finalment ha arribat el dia que tenim una estoneta per poder redactar quatre línies i penjar algunes fotos, perquè en aquest cas sí, que una imatge val més que mil paraules.

La moguda del dia de l'Orgull a San Francisco comença ben d'hora, la desfilada és a les 10h del matí. La gent ja hi va una mica abans per agafar lloc, és com anar a esperar els Reis Mags, has de portar els estris necessaris per aguantar gairebé 5 hores de carrosses i nens i nenes roses. La gent porta una cadira, una nevera, molt de menjar i un munt de trastos que no serveixen per res més que per fer nosa .. en fi una fauna realment esperpèntica.
 
La desfilada comença amb un munt de nenes roses sobre una Harley, sí sí sí ho heu llegit bé, allò era un remat de bolleres sobre rodes brutal... mai havíem vist tantes camioneres per metre quadrat! Un cop va haver passat aquesta motoritzada ve el torn del remat dels oficis. Totes les professions que us pogueu imaginar tenen un espai sobre l'esfalt: bombers, policies, escombriaires, mestres... i fins i tot pastissers... també un bon quadre costumista per contemplar! 
Després dels oficis trobem el quadre de les marques comercials, per flipar, les empreses paguen una pasta  per desfilar el dia de l'orgull un munt de bancs, cerveses, partits polítics montant el xou per atraure l'atenció del personal gai... és ben bé... Aquesta part de la desfilada té el seu punt perquè t'omplen de porqueries fins a dalt de tot, que si mocadors, pegatines, pots per fer bombolles de colors... un munt de merda que ens va servir per fer les mil i una conyes que us pogueu imaginar jajaja.

I finalment venen les carrosses dels gais professionals tot de nens de plàstic amb la música a tot drap per anar-te ambientant per acabar la festa del 28J amb concerts al carrer, paradetes de menjar, paradetes de roba i sobretot adolescents borratxos... i tot això a les 2h del migdia amb una cleca de sol quen ens va cremar el nas i les potes de gall que ja ens comencen a sortir.
La de gent rara que vam veure pel carrer ballant, endrogant-se, menjant, bebent... de veritat que no hi ha paraules per explicar la gran moguda que és el Dia de l'Ogull a San Francisco.
Com que ja sabem que a vegades, per no dir sempre, fem els posts massa llargs us deixem amb una selecció de fotos perquè us pogueu fer la idea de com és el dia de l'orgull.

Àpali, un petó ben fort.


grup de bolleres motoritzades


bolleria masculina


els/les polis roses

fauna I


f
fauna II

els nens roses de l'escombra


fauna III


fauna IV




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada